WE ARE GOOD AT WHAT WE DO

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn actief op allerlei (zakelijke) evenementen. Of het nu een festival, concert, beurs, (meerdaagse) theatershow of tour betreft, wij komen overal en willen met ons hele team op ieder evenement het beste resultaat bereiken. Ons team bestaat uit gekwalificeerd personeel zoals lichttechnici, volgspotters, standbouwers, video(led) technici, stagehands en projectleiders. Ons team is niet alleen nationaal maar ook internationaal werkzaam. Dankzij ons opleidingscentrum QC-School & Education kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en ook jou opleiden tot ieder niveau.

Dit betekent dat je bij ons veel afwisseling kunt verwachten, (bijna) iedere dag op een andere plek met verschillende collega’s. Wij zijn ondernemend en hebben de drive om het beste uit ons werk te halen. 

QC

OUR EXPERIENCE TELLS A STORY

WAT WE DOEN

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf vol ambitie om nog groter te worden dan dat wij al zijn. Met een klein team op kantoor is het makkelijk schakelen en willen wij waarborgen dat jij je echt onderdeel van een team voelt. Wij zijn in 2008 begonnen met 4 opdrachtgevers en hebben ondertussen een klantenbestand met 400 opdrachtgevers!

Dit betekent dat je bij ons veel afwisseling kunt verwachten, (bijna) iedere dag op een andere plek met verschillende collega’s. Wij zijn ondernemend en hebben de drive om het beste uit ons werk te halen. 

WE WERKEN SAMEN MET

ONZE HUIDIGE VACATURES

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

VERKEERSREGELAAR

EEN CONCERT, EEN FESTIVAL OF EEN ANDER EVENEMENT, WIJ HEBBEN MEERDERE GECERTIFICEERDE VERKEERSREGELAARS BESCHIKBAAR VOOR IEDER PROJECT.

BEKIJK HIER

STANDBOUWERS

BEN JIJ FYSIEK TOP FIT EN BEN JE HANDIG DAN KUN JE BIJ ONS AAN DE SLAG OM STANDS TE BOUWEN BIJ VERSCHILLENDE EVENEMENTEN.

BEKIJK HIER

SITECREW

WIL JE GRAAG DE SFEER PROEVEN OP ALLERLEI GAVE EVENEMENTEN EN STEEK JIJ GRAAG JE HANDEN UIT DE MOUWEN? BIJ ONS BEN JE AAN HET GOEDE ADRES!

BEKIJK HIER

STAGEHANDS

WIL JE GRAAG DE SFEER PROEVEN OP ALLERLEI GAVE EVENEMENTEN EN STEEK JIJ GRAAG JE HANDEN UIT DE MOUWEN? BIJ ONS BEN JE AAN HET GOEDE ADRES!

BEKIJK HIER

LED/VIDEO TECHNICI

HOUD JIJ VAN AFWISSELEND, FLEXIBEL WERK EN BEN JE NIET BANG OM JE HANDEN UIT DE MOUWEN TE STEKEN? WIJ ZOEKEN VIDEOTECHNICI VOOR DIVERSE EVENEMENTEN!

BEKIJK HIER

LICHTTECHNICUS

HEB JIJ ALTIJD AL ONDERDEEL WILLEN ZIJN VAN EEN GAAF TEAM EN DOOR HEEL NEDERLAND MEE WILLEN BOUWEN AAN DE VETSTE EVENEMENTEN EN FESTIVALS?

BEKIJK HIER

WAAROM JE BIJ ONS WILT WERKEN

Doorgroeimogelijkheden

Dankzij ons opleidingscentrum QC-School & Education ben je ook zonder ervaring in de branche meer dan welkom. Wij kijken graag met jou wat je zou willen bereiken en welke mogelijkheden hiervoor zijn. Door de kennis die ons team opdoet tijdens verschillende projecten kunnen wij onze kennis uitbreiden zodat je altijd in ontwikkeling blijft.

Internationaal

Naast vele mooie evenementen in Nederland is ons team ook internationaal druk bezig. Je kunt hierbij denken aan Afrika, Dubai, België, Duitsland en nog veel meer. Eén van onze collega’s is mee geweest op tour met de Chemical Brothers en een andere collega is momenteel bezig met de Holiday On Ice tour door Duitsland en Frankrijk. Dankzij onze opdrachtgevers komen wij over heel de wereld!

Verantwoordelijkheid

In ieder bedrijf wordt verwacht dat je jouw verantwoordelijk neemt, dit is uiteraard bij ons niet anders. Dit werkt twee kanten op, wij doen ons uiterste best om ons in te zetten voor jou en verwachten ook van jou dat jij je volledig inzet. Zo kunnen we samen vooruit en op die manier garanderen dat jij nog meer leuke opdrachten krijgt!

Teamwork

Doordat iedereen anders is maken we elkaar sterker. Geen dag is hetzelfde en iedere dag werk je weer met andere mensen. Onze leuke teamuitjes zorgen voor een nog betere sfeer! Daarnaast leren we hier graag van elkaar, dus jouw input is van harte welkom!

Flexibel

Werken wanneer jij wilt! Geen saaie negen tot vijf baan, maar knallen voor datgene wat jij leuk vindt! Wij houden graag rekening met jouw kunnen en datgene waar jij plezier uit haalt. Wel vragen we hierin ook flexibiliteit naar ons toe. Tijdens het hoogseizoen zijn we met zijn allen erg druk en dit kunnen we alleen tot een succes maken wanneer iedereen zich maximaal inzet!

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf dus wil jij graag praktijkervaring opdoen dan ben je van harte welkom! Wij vinden het belangrijk dat je op meerdere projecten meedraait zodat je een zo goed mogelijk beeld krijgt van je toekomstige vakgebied. Op deze manier weet jij waar je in de toekomst aan toe bent!

Hoor de ervaringen van ons team

Wij zijn erg trots op ons personeel. Een goede samenwerking is voor ons altijd de basis. Janine deelt haar ervaringen op de werkvloer bij QC events. Ook geïnteresseerd om in ons gezellige team te werken? Neem snel contact met ons op!

SOLLICITATIEFORMULIER

Geïnteresseerd in een van onze beschikbare functies?

Of wil je een open sollicitatie sturen?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

QC SCHOOL & EDUCATION

QC Event Group heeft een eigen opleidingscentrum opgezet, waar nieuwe en bestaande crew wordt opgeleid om goed voorbereid op elk project aan te komen. Denk hierbij aan specifieke opleidingen als de opleiding tot volgspotter of video/led technicus, maar ook ondersteunende als VCA VOL en heftruck/hoogwerker.

QC School & Education werkt samen met opdrachtgevers om de cursussen en opleidingen samen te stellen. Sommige opleidingen vinden dan ook plaats bij de opdrachtgever of externe partners.

De meeste opleidingen echter worden gegeven in ons eigen opleidingscentrum door onze eigen docenten.