ALLES IN HUIS VOOR IEDER PROJECT

Vanuit QC Event Group leveren wij de kwaliteit die van ons verwacht wordt van stagehands tot techs niets is ons te gek. Op festivals en in concertzalen, beurzen of in de theaters, wij kunnen alle klussen aan. Wij staan 24/7 voor onze opdrachtgevers klaar. 

Wij beheren over een eigen wagenpark.  Zo kunnen onze medewerkers zelfstandig naar de opdracht rijden.

Een ander mooi detail is het eigen gereedschap en tools die wij in eigen beheer hebben. Zo staan onze medewerkers nooit met lege handen op een opdracht!

EEN GREEP UIT ONZE GESLAAGDE PROJECTEN

PINKPOP

Wie Landgraaf zegt, zegt Pinkpop! Één van de bekendste festivals van Nederland welke al meer dan vijftig jaar bestaat! Al meer dan tien jaar mogen wij crew leveren voor het jaarlijks terugkerende festival. Een festival met diverse podia waar zowel nationale als internationale acts vier dagen lang de graspollen uit de grond spelen!

TOMORROW LAND

Al meer dan tien jaar mogen wij meewerken aan de op en afbouw van Tomorrowland in Boom, België. Onze crew van tien tot twaalf man is hier in totaal drie weken aan het werk, twee weken voor de opbouw en één week voor de afbouw. Dit evenement trekt jaarlijks 400.000 bezoekers verspreid over twee weekenden. Een Festival met internationale allure!

ARMIN VAN BUUREN

Voor de zomertour van Armin van Buuren mocht onze ledtechnici mee om de voorbereiding voor het showteam te verzorgen. Een internationale tour in o.a. Helsinki, Valencia, Sofia, Boekarest, Amsterdam, Berlijn, China, Houston en Australie.

AIRFORCE FESTIVAL

Meer dan honderd artiesten, 6 area’s, duizenden soldaten en een militaire luchtmachtbasis als eindbestemming. Wij mochten voor dit project de led op de mainstage op ons nemen. Load-in crew, show crew, en load-out crew.

ANDRE RIEU

Al een aantal jaren leveren wij de totale uitvoerende productie voor Andre Rieu. Van de concerten op het vrijthof, tot de kerstconcerten in de MECC, en de nieuwjaarsconcerten in de Ziggodome. Van catering, tot kleedkamers, van lichttechs tot videotechs. Eveneens tourt een van onze getalenteerde collega's mee voor een vlekkeloos verloop.

BROEDER LIEFDE

Het eerste Broederliefde & Friends concert werd bezocht door 10.000 bezoekers en werd zelfs door de NPO uitgezonden. Wij mochten lichtcrew leveren voor dit mooie project.

DREAM FIELDS

Dreamfields Festival in Lathum heeft 6 area’s met muziek voor iedereen. Wij mogen hier al een aantal edities de volledige ledproductie op ons nemen. Ook leveren wij hier lichttechs.

FORTA ROCK

Het FortaRock Festival was een Nederlands heavymetalfestival dat sinds de zomer van 2009 tot de zomer van 2019 jaarlijks in Nijmegen georganiseerd werd.

DANCE VALLEY

Dance Valley is één van de grootste festivals van Nederland, en dat merken wij terug in onze werkzaamheden! Wij leveren hier LEDtechnici, lichttechnici, stagehands, pyrocrew en scaffers. Dit doen wij voor zowel de bouw, show als afbouw!

EXODUS

Na 2 jaar stilte is Exodus terug in de Westfalenhalle in Dortmund. Wij hebben hier de volledige ledproductie mogen voorzien.

FLYING DUTCH

#TFD is het grootste Nederlandse outdoor dance festival, waarbij heel Nederland voor één dag samenkomt in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Juist op die dag wordt ook de allereerste Dag van de Nederlandse Dance gevierd: een nationale viering van ‘s lands grootste export product: dance!

AMF

AMF, één van de grootste feesten van ADE, keert jaarlijks terug in de Johan Cruijff Arena. Wij nemen hier verschillende werkzaamheden op ons. Assistentie bij bouw, show en afbouw van zowel LED als licht!

LOVE THE 90'S

Wij zijn voor love the 90’s afgereisd naar Barcelona. Hier hebben onze techs geholpen met de load-in, show en load-out voor de led.

GUUS MEEUWIS

Ieder jaar in juni staat Groots met een zachte G in de agenda van het Philips Stadion in Eindhoven. Guus Meeuwis staat hier meerdere dagen op het Podium met muzikale verrassingen. Onze crew mag hier ondersteunen bij verschillende werkzaamheden!

FOUTE PARTY GENT

De leukste, vrolijkste, maar voor foutste muziek vindt je natuurlijk op een Foute Party! Wij hebben voor de foute party in Gent de led mogen voorzien.

SERIOUS REQUEST

3FM Serious Request 2017 was de veertiende editie van Serious Request, de jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender NPO 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van het Rode Kruis. Deze keer in ons eigen Apeldoorn! Wij hebben crew geleverd om de CCTV aan te sluiten.

MPF

Het leukste hollandse feest van de Gelredome! Elk jaar is er weer het Mega piraten festijn. Wij leveren hier lichttechs voor, en verzorgen tevens de ledproductie van load-in, tot show, tot load-out.

TINO MARTIN

Tino Martin gaf een uitverkocht concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Voor 25.000 fans gaf de zanger de grootste show uit zijn carrière. Wij hebben hier lichttechs mogen leveren, en ledtechs voor de bouw van het 600 m2 ledscherm.

TOFFLER

Voor Toffler open air, een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door gelijknamige club in Rotterdam, mogen wij de bouw, breek en show van de LED panelen op ons nemen.

JUMPING AMSTERDAM

Jumping Amsterdam wordt jaarlijks georganiseerd in de RAI! Wij mochten assisteren bij het aanleggen van de baan en alle andere logistieke oplossingen. Onze stagehands hebben zowel de bouw als de afbouw gedraaid.

BRIDGE TO LIBERATION

Bridge to liberation wordt georganiseerd om de slag om Arnhem te gedenken. Muzikanten spelen op een ponton in de Rijn en het publiek kijkt toe van de kade. Wij hebben hier de LEDschermen gebouwd.

BRASSERIE 2050

Een voorproefje van het eten van de toekomst kan bij brasserie 2050. Bezoekers kunnen hier diverse future-proof gerechten proeven en worden zo warm gemaakt voor een duurzame toekomst. Wij hebben de hele brasserie gebouwd.

BAOUZZA

Baouzza, een beach pop-up bar in Bilzen (BE) opent jaarlijks haar deuren voor een publiek die het strand naar Limburg wil halen! Wij hebben geassisteerd bij de bouw van de hele pop-up bar!

BIG BOUNCE

Een jaarlijks terugkerend trampolinespektakel. Dat is Big Bounce! Wij mochten meewerken aan de editie in Breda en hebben hier geassisteerd bij de bouw en afbouw van de complete belichting!

DEFQON

Ieder jaar wordt Biddinghuizen omgetoverd tot een hardstylefestijn! En ook ieder jaar mogen wij assisteren bij dit mega-event! Wij leveren hier Lichttechnici, Site Crew, Stagehands, Ledtechnici en Pyrocrew voor zowel bouw, show als afbouw!

DEDIQATED

20 jaar Q-Dance werd gevierd met Dediqated in de Gelredome! Voor dit megafeest mochten wij assisteren bij bouw en afbouw, en wij leverden pyrocrew, lichttechnici en stagehands!

DECIBEL

Één van ’s lands grootste hardcore/hardstyle feesten, waar wij met veel verwachting naar uit kijken. Voor Decibel leveren wij voor meerdere opdrachtgevers pyrocrew, verkeersregelaars, stagehands en LED technici!

COOLSTE BAAN

Om de 125e verjaardag van het eerste Nederlandse wereldkampioenschap schaatsen te vieren is de Coolste Baan georganiseerd. In het Olympisch stadion te Amsterdam mochten wij helpen bij de bouw en afbouw van de ijsbaan!

HARD BASS

Hardbass keert jaarlijks terug in de Gelredome, en met succes. Wij assisteren hier bij licht, LED, pyro en natuurlijk stagehands. Dit doen we voor zowel bouw, afbouw als show.

WORLD OF DINOS

Dat wij ook evenementen voor de allerkleinsten kunnen maken hebben we bewezen bij World of Dinos! Onze Stagehands hebben hier geassisteerd bij de assemblage van diverse levensechte modellen

GLORY

Glory Badr vs. Rico was hét vechtsportevenement van deze eeuw. In een uitverkochte Gelredome waren onze lichttechnici en stagehands aan het werk om deze bokswedstrijd tot een waar succes te maken!

DANCING ON ICE

Heel Nederland zit aan de buis gekluisterd als Dancing on Ice op televisie is. Wij waren hier om het spektakel goed uit te lichten, door een aantal volgspotters aan te leveren!

FEI EK DRESSUUR

Ook sportwedstrijden zijn voor ons geen probleem! Het FEI EK Dressuur werd in Rotterdam gehouden en natuurlijk waren wij hierbij aanwezig. Voor de afbouw mochten wij stagehands leveren!

DOCK YARD

Dockyard Festival wordt jaarlijks gehouden in de haven van Amsterdam. Dit technofeest is melodieuzer qua techno. Voor ons is t aanpoten, maar met resultaat! Wij leveren hier LEDtechnici voor zowel de bouw als afbouw!

FESTIVAK

Festivak is een 2-jaarlijkse beurs voor evenementenondernemers. QC Event Group was hier uiteraard aanwezig met onze eigen stand! Uiteraard is deze stand ook opgebouwd en afgebouwd door ons eigen bekwame personeel!

FIFA GLOBAL SERIES

Zelfs digitale evenementen zijn voor QC Event Group geen enkel probleem. De jaarlijkse wereldkampioenschappen FIFA worden steevast door ons bezocht. Wij leveren hier LEDtechnici en stagehands!

Heeft u interesse gekregen in een van onze diensten of wilt u onze crew inzetten?

Bel: +31 (0)55-5341100 of neem vrijblijvend contact op. We zijn 24/7 bereikbaar