VACATURE:

STANDBOUWERS

BEN JIJ FYSIEK TOP FIT EN BEN JE HANDIG DAN KUN JE BIJ ONS AAN DE SLAG OM STANDS TE BOUWEN BIJ VERSCHILLENDE EVENEMENTEN.

Als jong en dynamisch bedrijf zijn wij blijven staan in deze onzekere tijden van de gevolgen van Covid-19. Met de vooruitzichten dat we weer onze passie kunnen uitvoeren, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Bij ons kom je overal terecht en werk je mee aan de mooiste evenementen. Werken bij ons betekent afwisseling en beweging, waardoor je geen sportschoolabonnement meer nodig hebt. Wij hebben veel leuke, gezellige collega’s en door deze afwisseling ontmoet je ze bijna allemaal.

Wie zoeken wij?

Als standbouwer werk je voor verschillende opdrachtgevers, zowel nationaal als internationaal! Je bent verantwoordelijk voor het correct en veilig bouwen van diverse stands. Denk hierbij aan stands op beurzen en festivals. Bij ons is je werkplek (bijna) nooit hetzelfde en werk je met verschillende collega’s waardoor je iedere keer opnieuw uitgedaagd wordt. Je krijgt bij ons de kans om jezelf te laten groeien zoals jij dat voor ogen hebt.

Wanneer je een rijbewijs hebt en eventueel een auto, dan heb je bij ons een streepje voor.

Wat kun je van ons verwachten:

 • Werken met toffe mensen die passie hebben voor deze branche;
 • Een hoop afwisseling en je ontdekt zowel Nederland als het buitenland;
 • Genoeg groeimogelijkheden, wij zullen je nergens in tegenhouden;
 • Salaris is afhankelijk van je ervaring, startsalaris is € 10,24 bruto per uur (vanaf 21 jaar);
 • Een bonusregeling;
 • Een flexibel contract zodat je regie houdt over de invulling van je tijd.

Heb je nog geen ervaring, maar lijkt je dit helemaal geweldig? Wij hebben voldoende interne opleidingsmogelijkheden waardoor wij je binnen een korte tijd kunnen klaarstomen voor dit gave werk!

Wat verwachten wij van jou:

 • Fysiek fit, je moet wel tegen een stootje kunnen;
 • Makkelijk in een team, je hebt te maken met veel verschillende mensen en het is handig wanneer je hier je draai in kunt vinden;
 • Professioneel, wij verwachten van jou dat je jouw collega’s en omgeving met respect behandelt;
 • Genoeg energie en een gemotiveerde houding;
 • Flexibel, wij krijgen vaak last minute klussen binnen en zijn op verschillende uren en alle dagen van de week actief;
 • Reislustig, aangezien wij niet altijd werk hebben in jouw woonplaats hoort het reizen erbij en daarnaast zijn wij ook nog eens actief in het buitenland.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op, je kunt bellen op 055-5341100, appen naar 06-26264584 of mailen naar hr@qc-eventgroup.nl.

Deze vacature heeft geen standplaats, de evenementen en festivals zijn door heel Nederland en in het buitenland waardoor je gewoon vanuit je eigen woonplaats aan het werk kunt. Houd er wel rekening mee dat ons kantoor in Apeldoorn zit en dus het eerste kennismakingsgesprek daar zal plaatsvinden. Ook onze interne cursussen worden op ons kantoor in Apeldoorn gegeven.

MEER VACATURES

HORECATOPPERS

HEB JE ERVARING IN DE HORECA EN BEN JE HET LIEFST OP VERSCHILLENDE LOCATIES AAN HET WERK?

VERKEERSREGELAAR

EEN CONCERT, EEN FESTIVAL OF EEN ANDER EVENEMENT, WIJ HEBBEN MEERDERE GECERTIFICEERDE VERKEERSREGELAARS BESCHIKBAAR VOOR IEDER PROJECT.

STAGE MANAGER

OM ONS TEAM VAN STAGEMANAGERS UIT TE BREIDEN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR NIEUWE COLLEGA’S!

TOURCREW

ALTIJD AL MET GROTE ARTIESTEN MEE WILLEN GAAN OP TOUR?

VRAGEN?

info@qc-eventgroup.nl

TEL. +31 (0)55 534 11 00