VACATURE:

LICHTTECHNICUS

HEB JIJ ALTIJD AL ONDERDEEL WILLEN ZIJN VAN EEN GAAF TEAM EN DOOR HEEL NEDERLAND MEE WILLEN BOUWEN AAN DE VETSTE EVENEMENTEN EN FESTIVALS?

Als jong en dynamisch bedrijf zijn wij blijven staan in deze onzekere tijden van de gevolgen van Covid-19. Met de vooruitzichten dat we weer onze passie kunnen uitvoeren, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Bij ons kom je overal terecht en werk je mee aan de mooiste evenementen. Werken bij ons betekent afwisseling en beweging, waardoor je geen sportschoolabonnement meer nodig hebt. Wij hebben veel leuke, gezellige collega’s en door deze afwisseling ontmoet je ze bijna allemaal.

Wie zoeken wij?

Als lichttechnicus ben jij verantwoordelijk in een team voor de op- en afbouw van evenementen, festivals en beurzen. Jij zorgt ervoor dat de lampen op de juiste plek worden ingehangen en worden aangesloten en bij de afbouw zorg je er voor dat alles weer netjes afgebouwd wordt. Naast de lichttechniek help je mee met de volledige op- en afbouw dus ook dat alle kabels netjes opgerold worden en dat de vrachtwagen geladen en gelost worden.

Wanneer je een rijbewijs hebt en eventueel een auto, dan heb je bij ons een streepje voor.

Wat kun je van ons verwachten:

 • Werken met toffe mensen die passie hebben voor deze branche;
 • Een hoop afwisseling en je ontdekt zowel Nederland als het buitenland;
 • Genoeg groeimogelijkheden, wij zullen je nergens in tegenhouden;
 • Salaris is afhankelijk van je ervaring, startsalaris is € 10,24 bruto per uur (vanaf 21 jaar);
 • Een bonusregeling;
 • Een flexibel contract zodat je regie houdt over de invulling van je tijd.

Heb je geen ervaring? Dit is voor ons geen probleem, met onze interne cursussen kunnen wij je praktijkgericht met 10 weken opleiden tot beginnend lichttechnicus. In de praktijk kun jij je verder ontwikkelen tot volleerd lichttechnicus.

Wat verwachten wij van jou:

 • Fysiek fit, je moet wel tegen een stootje kunnen;
 • Makkelijk in een team, je hebt te maken met veel verschillende mensen en het is handig wanneer je hier je draai in kunt vinden;
 • Professioneel, wij verwachten van jou dat je jouw collega’s en omgeving met respect behandelt;
 • Genoeg energie en een gemotiveerde houding;
 • Flexibel, wij krijgen vaak last minute klussen binnen en zijn op verschillende uren en alle dagen van de week actief;
 • Reislustig, aangezien wij niet altijd werk hebben in jouw woonplaats hoort het reizen erbij en daarnaast zijn wij ook nog eens actief in het buitenland.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op, je kunt bellen op 055-5341100, appen naar 06-26264584 of mailen naar hr@qc-eventgroup.nl.

Deze vacature heeft geen standplaats, de evenementen en festivals zijn door heel Nederland en in het buitenland waardoor je gewoon vanuit je eigen woonplaats aan het werk kunt. Houd er wel rekening mee dat ons kantoor in Apeldoorn zit en dus het eerste kennismakingsgesprek daar zal plaatsvinden. Ook onze interne cursussen worden op ons kantoor in Apeldoorn gegeven.

MEER VACATURES

PLANNER

MET DE HUIDIGE DRUKTE ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE COLLEGA VOOR DE PERSONEELSPLANNING!

HORECATOPPERS

HEB JE ERVARING IN DE HORECA EN BEN JE HET LIEFST OP VERSCHILLENDE LOCATIES AAN HET WERK?

VERKEERSREGELAAR

EEN CONCERT, EEN FESTIVAL OF EEN ANDER EVENEMENT, WIJ HEBBEN MEERDERE GECERTIFICEERDE VERKEERSREGELAARS BESCHIKBAAR VOOR IEDER PROJECT.

STAGE MANAGER

OM ONS TEAM VAN STAGEMANAGERS UIT TE BREIDEN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR NIEUWE COLLEGA’S!

VRAGEN?

info@qc-eventgroup.nl

TEL. +31 (0)55 534 11 00