Scroll Down

LET'S WORK TOGETHER!

WAAROM QC EVENTS?

De kracht van QC Event Group ligt in onze gedreven professionals.

Wij hebben enkel vakmensen in dienst, elk met hun eigen expertise. Deze variatie zorgt ervoor dat wij als team samen sterk staan. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, hebben wij ons eigen opleidingscentrum gerealiseerd. Op deze manier genereren wij nieuwe deskundige mensen. Deze zijn volledig naar wens in te zetten, graag zelfs! Zo werken we samen toe naar de perfecte uitvoering van jouw missie.

Waarom QC Events
QC Event Group - Light

WAT ONS ONDERSCHEIDT

AL ONZE IN HOUSE EXPERTISE

Vanuit QC Event Group leveren wij de kwaliteit die van ons verwacht wordt van stagehands tot techs niets is ons te gek. Een beurs of in het theater wij kunnen alle klussen aan. 

Wij beheren over een eigen wagenpark.  Zo kunnen onze medewerkers zelfstandig naar de opdracht rijden.

Een ander mooi detail is het eigen gereedschap en tools die wij in eigen beheer hebben. Zo staan onze medewerkers nooit met lege handen op een opdracht!

WE'RE READY TO HELP

SERVICES

LICHT TECHNICI

Van complete producties tot assistentie bij bekabeling. Onze ervaren en gecertificeerde technici zijn van alle markten thuis. Zij ondersteunen u graag bij al uw opdrachten, zowel nationaal als internationaal. Door ons opleidingscentrum kunnen wij mensen opleiden naar uw wens.
MEER WETEN

VIDEO/LED TECHNICI

Onze toonaangevende videotechnici helpen u graag bij verscheidene projecten. Ervaren en betrouwbaar maken zij van ieder evenement een succes. Zowel groot als klein. U geeft aan waar u het scherm wil hebben en de eerstvolgende keer dat u één van onze technici spreekt, staat het precies naar wens, ingesteld en wel, klaar voor de show.
MEER WETEN

GELUIDS TECHNICI

Onze geluidstechnici ondersteunen u graag in elke geluidswens. Van grote festivals tot kleine intieme evenementen. De geluidsmannen van QC Event Group behandelen alles met evenveel toewijding en inzet. U heeft de mogelijkheid om verschillende pakketen te kiezen. Van complete ontzorging tot enkel op en afbouw.
MEER WETEN

CREWCHIEFS

Op zoek naar crew die net even een stapje extra zet? Dan bent u bij QC Event Group aan het juiste adres! Onze ervaren crew ondersteunt u graag op elke tour. Dit zijn multidisciplinair inzetbare vakmensen, zodat zij door u flexibel ingezet kunnen worden. Geen enkel onderdeel is ons te gek. Daarnaast spreken zij meerdere talen en hebben we ze communicatietraining gegeven.
MEER WETEN

STAGEHANDS

Wilt u een stagehand die net een beetje harder loopt dan de rest? Dan bent u bij QC Event Group aan het juiste adres. Door de allround basiscursus die elke stagehand volgt kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. In deze cursus komen ook aspecten van de LED en licht cursus aan bod zodat onze stagehands beter en breder inzetbaar zijn.
MEER WETEN

VOLGSPOT CREW

Wilt u uw artiesten professioneel laten uitlichten? Onze volgspotters maken het voor u in orde. Zij hebben op diverse internationale evenementen de grootste artiesten gespot en zijn daardoor up to date met de nieuwste systemen. Wanneer u uw evenement door ons laat uitlichten kunt u er zeker van zijn dat wij uw evenement in de spotlights zetten.
MEER WETEN

SITECREW

Ook voor echt sterke mannen bent u bij QC Event Group aan het juiste adres. U kunt onze sitecrew inzetten voor onder andere barriers, vloerplaten en banners. U hoeft enkel uit te leggen hoe u het wil hebben staan en onze sitecrew zorgt voor de rest! Onze crew is internationaal inzetbaar en heeft een schat aan ervaring bij diverse evenementen opgelopen.
MEER WETEN

TOUR CREW

Op zoek naar crew die net even een stapje extra zet? Dan bent u bij QC Event Group aan het juiste adres! Onze ervaren crew ondersteunt u graag op elke tour. Dit zijn multidisciplinair inzetbare vakmensen, zodat zij door u flexibel ingezet kunnen worden. Geen enkel onderdeel is ons te gek.
MEER WETEN

PROJECT LEIDERS

QC Event Group heeft een team van ervaren en gedreven projectleiders. Door de vaak jarenlange ervaring binnen de branche is er niets nieuw meer voor ze. Ze kunnen u ondersteunen met het aansturen van de crew, adviseren over materialen en planningen.
MEER WETEN

OPERATORS

Staat alle apparatuur al klaar en wilt u tijdens de show of plenaire bijeenkomst garantie op goede belichting en/of audio? De operators van QC Event Group staan voor u klaar. Ook kleine aanpassingen aan de techniek voor, tijdens of na de show zijn geen enkel probleem.
MEER WETEN

VRACHTWAGEN CHAUFFEUR

Onze vrachtwagenchauffeurs zijn van alle markten thuis. Of onderweg. Niet alleen kilometervreters, maar ook multi-inzetbaar. Naast het feit dat zij uw apparatuur zorgvuldig vervoeren zijn zij ook prima in staat u te assisteren met de bouw en afbouw! Zij hebben ervaring als stagehand, vorkheftruckchauffeur, video, LED en lichtwerkzaamheden.
MEER WETEN

RIGGERS EN GROUNDERS

Heeft u behoefte aan een stevige basis? De riggers en grounders van QC Event Group maken het mogelijk! Wij leiden onze mensen samen op met een hoog aangeschreven partner. Na deze opleiding krijgen onze mensen de kans om in de praktijk ervaring op te doen. Uiteraard onder begeleiding van ervaren collega’s! Wij hebben de ervaring die u zoekt!
MEER WETEN

STAGE MANAGERS

Onze stagemanagers nemen graag de verantwoordelijkheid over uw backstage. Zij zijn de spin in het web en zorgen ervoor dat de show vlekkeloos verloopt. Zowel nationaal als internationaal inzetbaar, stressbestendig en professioneel. De stagemanagers van QC Event Group maken van uw productie een succes!
MEER WETEN

MAGAZIJN MEDEWERKERS

Logistiek probleem? De magazijnmedewerkers van QC Event Group lossen het graag voor u op. Zij zijn werkzaam geweest in diverse magazijnen, en daarnaast ook op de werkvloer zelf. Zo hebben zij verstand van de materialen en weten precies hoe er mee om te gaan. Efficiënt en leergierig, ook voor uw magazijn
MEER WETEN

STAND BOUWERS

Staat u binnenkort op een beurs? Wilt u hier opvallen ten opzichte van uw buurman, zodat u zich bezig kunt houden met de inhoud? Ook voor standbouwers bent u bij QC Event Group aan het juiste adres. Wij ondersteunen waar nodig met het realiseren van uw ultieme beursstand. Onze standbouwers zijn multidisciplinair en van alle markten thuis.
MEER WETEN

ADVIES EN ONDERSTEUNING

Door de jarenlange ervaring op nationale en internationale projecten heeft QC Events ook veel productionele kennis opgedaan. Naast het leveren van crew kunnen wij daarom ook advies op maat leveren voor uw technische productie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de keus voor materialen, de planning enzovoorts.
MEER WETEN

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over onze professionals en wat zij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak; wij staan 24/7 voor u klaar!