VACATURE:

LED/VIDEO TECHNICI

HOUD JIJ VAN AFWISSELEND, FLEXIBEL WERK EN BEN JE NIET BANG OM JE HANDEN UIT DE MOUWEN TE STEKEN? WIJ ZOEKEN VIDEOTECHNICI VOOR DIVERSE EVENEMENTEN!

Vorig jaar maart stopte onze werkzaamheden vanwege Covid-19 en hebben we met ons team alles op alles gezet om deze periode door te komen. We hebben ander werk opgepakt om de tijd door te komen, maar krijgen nu al berichten dat de verwachting is dat we in augustus (als alles goed loopt) weer aan de slag kunnen! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf vol ambitie, met een klein team op kantoor is het makkelijk schakelen en willen wij waarborgen dat jij je echt onderdeel van een team voelt. Wij zijn in 2008 begonnen met 4 opdrachtgevers en hebben ondertussen een klantenbestand van 400 opdrachtgevers! Dit betekent dat je bij ons veel afwisseling kunt verwachten, (bijna) iedere dag op een andere plek met verschillende collega’s. Wij zijn ondernemend en hebben de drive om het beste uit ons werk te halen. Wij zijn een lerende organisatie en doen ons best om jouw inbreng ter harte te nemen en te blijven ontwikkelen in onze dienstverlening richting jou als collega maar ook richting onze opdrachtgevers.

Wie zoeken wij?

Als junior video/led technicus help je in een team mee aan de op- en afbouw van ledschermen, videoschermen, projectie, beamers en alles wat je tegen kan komen. Je kunt hierbij denken aan de meest gekke constructies, maar soms ook recht toe recht aan projecten. Daarnaast help je mee bekabelen en zorg je dat alles netjes aangesloten wordt en uiteraard weer opgeruimd wordt.

Wanneer je een rijbewijs hebt en eventueel een auto, dan heb je bij ons een streepje voor.

Wat kun je van ons verwachten:

 • Werken met toffe mensen die passie hebben voor deze branche;
 • Een hoop afwisseling en je ontdekt zowel Nederland als het buitenland;
 • Genoeg groeimogelijkheden, wij zullen je nergens in tegenhouden;
 • Salaris is afhankelijk van je ervaring, startsalaris is € 10,24 bruto per uur (vanaf 21 jaar);
 • Een bonusregeling;
 • Een flexibel contract zodat je regie houdt over de invulling van je tijd.

Heb je geen ervaring? Dit is voor ons geen probleem, met onze interne cursussen kunnen wij je praktijkgericht met 10 weken opleiden tot beginnend video/led technicus. In de praktijk en samen met de advanced cursus kun jij je verder ontwikkelen tot volleerd video/ledtechnicus.

Wat verwachten wij van jou:

 • Fysiek fit, je moet wel tegen een stootje kunnen;
 • Makkelijk in een team, je hebt te maken met veel verschillende mensen en het is handig wanneer je hier je draai in kunt vinden;
 • Professioneel, wij verwachten van jou dat je jouw collega’s en omgeving met respect behandelt;
 • Genoeg energie en een gemotiveerde houding;
 • Flexibel, wij krijgen vaak last minute klussen binnen en zijn op verschillende uren en alle dagen van de week actief;
 • Reislustig, aangezien wij niet altijd werk hebben in jouw woonplaats hoort het reizen erbij en daarnaast zijn wij ook nog eens actief in het buitenland.
 • Je hebt specialistische kennis van video hardware (Martin Led, Visualed, Spider led).
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding elektronica of sound en vision.
 • Je hebt computerkennis, kennis van de software Ledstudio, Novastar en Resolume.
 • Je hebt mondelinge kennis van de Engelse, Duitse en/of Franse taal.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op, je kunt bellen op 055-5341100, appen naar 06-26264584 of mailen naar hr@qc-eventgroup.nl.

Deze vacature heeft geen standplaats, de evenementen en festivals zijn door heel Nederland en in het buitenland waardoor je gewoon vanuit je eigen woonplaats aan het werk kunt. Houd er wel rekening mee dat ons kantoor in Apeldoorn zit en dus het eerste kennismakingsgesprek daar zal plaatsvinden. Ook onze interne cursussen worden op ons kantoor in Apeldoorn gegeven.

MEER VACATURES

PLANNER

MET DE HUIDIGE DRUKTE ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE COLLEGA VOOR DE PERSONEELSPLANNING!

HORECATOPPERS

HEB JE ERVARING IN DE HORECA EN BEN JE HET LIEFST OP VERSCHILLENDE LOCATIES AAN HET WERK?

VERKEERSREGELAAR

EEN CONCERT, EEN FESTIVAL OF EEN ANDER EVENEMENT, WIJ HEBBEN MEERDERE GECERTIFICEERDE VERKEERSREGELAARS BESCHIKBAAR VOOR IEDER PROJECT.

STAGE MANAGER

OM ONS TEAM VAN STAGEMANAGERS UIT TE BREIDEN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR NIEUWE COLLEGA’S!

VRAGEN?

info@qc-eventgroup.nl

TEL. +31 (0)55 534 11 00