GET TO KNOW US

WIE WE ZIJN, WAT WE DOEN

Het hoofdkantoor van QC Event Group is gevestigd in Apeldoorn. Het is opgestart door crew die jarenlange nationale en internationale ervaring in de evenementenbranche om wilde zetten in een complete ondersteuning voor elke productie.

Het resultaat is QC event group, dat op elk vlak van de productie kan ondersteunen, en eigen crew en die van onze partners opleidt!
Onze ondersteuning gaat verder dan het juiste personeel naar de juiste klus sturen. Wij kunnen ingezet worden op elk onderdeel van de productie. Wij hebben stagehands, sitecrew en technici die de productie bouwen, maar ook de projectleiders, crewchiefs en adviseurs die de essentiële schakel zijn in je productie en alle details voor hun rekening kunnen nemen, van planning tot materiaalkeuze. Op kantoor zitten onze mensen die de juiste mensen op de juiste projecten inplannen en zorgen dat je aanvraag juist wordt ingevuld en de mensen die de administratieve kant soepel laten verlopen.

QC event group heeft de jarenlange ervaring ingezet in een totaalconcept om van je project een succes te maken!

EEN BREED AANBOD AAN SERVICES

UW SUCCES, ONS WERK

QC Event group levert personeel voor al uw (zakelijke) evenementen, festivals, concerten, beurzen, meerdaagse theatershows of tours. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel dat alles op alles zet om van uw evenement een succes te maken.

Van lichttechnici, volgspotters en standbouwers tot video-led technici, stagehands en projectleiders: uw succes, ons werk!

Wilt u weten wat de toegevoegde waarde van QC Event group voor úw evenement is? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Samen met onze professionals maken wij een succes van uw evenement.

 

Meet the crew

MEET THE OFFICE

HR MANAGER

FINANCIEEL MEDEWERKER

RELATIEMANAGER

DIRECTEUR

STAGEMANAGER

PLANNER

DUIZENDPOOT