QC Event Group pand

GET TO KNOW US

WIE WE ZIJN, WAT WE DOEN

Het hoofdkantoor van QC Event Group is gevestigd in Apeldoorn. Het is opgestart door crew die jarenlange nationale en internationale ervaring in de evenementenbranche om wilde zetten in een complete ondersteuning voor elke productie.

Het resultaat is QC event group, dat op elk vlak van de productie kan ondersteunen, en eigen crew en die van onze partners opleidt!
Onze ondersteuning gaat verder dan het juiste personeel naar de juiste klus sturen. Wij kunnen ingezet worden op elk onderdeel van de productie. Wij hebben stagehands, sitecrew en technici die de productie bouwen, maar ook de projectleiders, crewchiefs en adviseurs die de essentiële schakel zijn in je productie en alle details voor hun rekening kunnen nemen, van planning tot materiaalkeuze. Op kantoor zitten onze mensen die de juiste mensen op de juiste projecten inplannen en zorgen dat je aanvraag juist wordt ingevuld en de mensen die de administratieve kant soepel laten verlopen.

QC event group heeft de jarenlange ervaring ingezet in een totaalconcept om van je project een succes te maken!

School Schouwburg Venray
Crew

EEN BREED AANBOD AAN SERVICES

UW SUCCES, ONS WERK

QC Event group levert personeel voor al uw (zakelijke) evenementen, festivals, concerten, beurzen, meerdaagse theatershows of tours. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel dat alles op alles zet om van uw evenement een succes te maken.

Van lichttechnici, volgspotters en standbouwers tot video-led technici, stagehands en projectleiders: uw succes, ons werk!

Wilt u weten wat de toegevoegde waarde van QC Event group voor úw evenement is? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Samen met onze professionals maken wij een succes van uw evenement.

 

Meet the crew

Personeelsfoto - Alex
Personeelsfoto - Anne
Personeelsfoto - Chris
Personeelsfoto - Chris
Personeelsfoto - Coen
Personeelsfoto - Eline
Personeelsfoto - Jacco
Personeelsfoto - John
Personeelsfoto - Joshua
Personeelsfoto - Kevin
Personeelsfoto - Louis
Personeelsfoto - Maciej
Personeelsfoto - Marloes
Personeelsfoto - Martijn
Personeelsfoto - Martin
Personeelsfoto - Mees
Personeelsfoto - Patrick
Personeelsfoto - Pom
Personeelsfoto - Roger

MEET THE OFFICE

Tessa - HR Manager

HR MANAGER

Patricia - Financieel Medewerker

FINANCIEEL MEDEWERKER

Directeur QC Event Group

DIRECTEUR

Jules - Stagemanager

STAGEMANAGER

Dianne

DUIZENDPOOT

Beste eventssupplier 2018
SBB Logo
VVEM logo