Celebrate our 15 year anniversary with us!

Over ons 15-jarig bestaan

Om ons jubileum te vieren, houden wij een receptie voor jullie. Onze trouwe opdrachtgevers en toegewijde zakenrelaties . Wij willen graag dat jullie daarbij zijn. Dit wordt een fantastische gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, herinneringen op te halen en om ons jubileum te vieren in stijl. We zorgen voor wat lekkers bij de borrel en hopen dat jullie samen met ons willen terugblikken op 15 mooie jaren in de evenementenbranche!

Jullie zijn van harte welkom van 15:00 –19:00 uur

Wij hopen jullie te zien op dinsdag 18 april 2023 op onze locatie aan de Curacao 22 te Apeldoorn.

De dresscode is casual chic met een touch of green.

Meld je aan!

Bekijk onze successen

Bij QC Event Group hebben wij de afgelopen 15 jaar hard gewerkt aan verschillende succesvolle evenementen, concerten, beurzen en andere projecten. Neem hier een kijkje naar onze geslaagde projecten over de jaren heen!

Onze partners

Bekijk ook onze dochterbedrijven

Q-LED, opgericht in 2010, is een bedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige diensten met betrekking tot de inzet van oplossingen voor grote videodisplays.
Bezoek website
Heb je altijd al interesse gehad in werken in de evenementenbranche, maar niet de juiste opleiding? The Event Academy biedt de opleidingen waarmee je snel in de evenementenbranche aan de slag kunt!
Bezoek website
Q-Allround is opgericht als reactie op de coronacrisis van 2020. Door onze sterke banden met onder andere de evenementenbranche hebben wij de beschikking over veel oproepbare krachten.
Bezoek website
IT'S NOT A JOB
IT'S A LIFESTYLE