Wie zijn wij

YOUR SUCCESS IS OUR BUSINESS!

Wie zijn wij?

Het hoofdkantoor van QC Event Group is gevestigd in Apeldoorn. Het is opgestart door crew die jarenlange nationale en internationale ervaring in de evenementenbranche om wilde zetten in een complete ondersteuning voor elke productie.

 

Het resultaat is QC event group, dat op elk vlak van de productie kan ondersteunen, en eigen crew en die van onze partners opleidt!
Onze ondersteuning gaat verder dan het juiste personeel naar de juiste klus sturen. Wij kunnen ingezet worden op elk onderdeel van de productie. Wij hebben stagehands, sitecrew en technici die de productie bouwen, maar ook de projectleiders, crewchiefs en adviseurs die de essentiële schakel zijn in uw productie en alle details voor hun rekening kunnen nemen, van planning tot materiaalkeuze. Op kantoor zitten onze mensen die de juiste mensen op de juiste projecten inplannen en zorgen dat uw aanvraag juist wordt ingevuld en de mensen die de administratieve kant soepel laten verlopen.

 

QC event group heeft de jarenlange ervaring ingezet in een totaalconcept om van uw project een succes te maken!

Kantoor team

TESSA

HR manager

Jan

PLANNER

Emmely

Relatiemanager

Rutger

PLANNER

Susanne

OFFICEMANAGER

Patricia

FINANCIEEL MEDEWERKER

DIANNE

Duizendpoot

QC Eventgroup levert personeel voor al uw (zakelijke) evenementen, festivals, concerten, beurzen, meerdaagse theatershows of tours. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel dat alles op alles zet om van uw evenement een succes te maken.

 

Van lichttechnici, volgspotters en standbouwers tot video-led technici, stagehands en projectleiders: uw succes, ons werk!

 

Wilt u weten wat de toegevoegde waarde van QC Eventgroup voor úw evenement is? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Samen met onze professionals maken wij een succes van uw evenement.

 

Hiernaast een overzicht van de landen waar wij al hebben gewerkt.

YOUR SUCCESS IS OUR BUSINESS!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner in de nationale en internationale evenementenbranche?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw productie te bespreken!

meer weten?

Wilt u meer weten over onze professionals en wat zij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak; wij staan 24/7 voor u klaar!