Vacature
financieel administratief medewerker

Onze toekomst en jouw rol

QC Event Group bestaat ondertussen al weer 15 jaar en we hebben met het hele team de corona periode weten te overleven. Met een klein team op kantoor is het makkelijk schakelen en willen wij waarborgen dat jij je echt onderdeel van een team voelt. Je kunt bij ons veel afwisseling verwachten binnen de administratie, wij zijn ondernemend en hebben de drive om het beste uit ons werk te halen. We zijn een lerende organisatie en doen ons best om jouw inbreng ter harte te nemen en te blijven ontwikkelen in onze dienstverlening richting jou als collega, maar ook richting onze opdrachtgevers.

Onze huidige collega Patricia gaat minder uren werken, maar daarnaast zijn ook de werkzaamheden uitgebreid op de administratie waardoor wij op zoek naar een financieel administratief medewerker voor 18-24 uur per week bij ons op kantoor in Apeldoorn. Onze voorkeursdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag.

Vacature financieel administratief medewerker

Wat kan je van ons verwachten?

Wat ga je doen?

Wat verwachten wij van jou?

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

Meer vacatures

Toch op zoek naar een andere droombaan? Bij QC Event Group hebben wij op dit moment vele vacatures openstaan. Nog geen ervaring? Geen probleem! Met ons eigen opleidingscentrum The Event Academy zorgen wij samen dat jij de juiste certificaten behaald om aan de slag te kunnen in de evenementenbranche. 

Planner

€2300 - €2800 p/m - 30 á 40 uur per week

Planner

Als planner ben jij o.a. verantwoordelijk voor het maken van de personeelsplanning en zorg jij ervoor dat de collega's goed voorbereid naar een klus gaan.
Solliciteer hier

Tourcrew

€2300 p/m - 30 á 40 uur per week

Tourcrew

Als tourcrew ben jij o.a. verantwoordelijk voor het opstellen, oppakken en beheren van het licht, geluid, video en led apparatuur en zorg jij dat de gehele show soepel verloopt.
Solliciteer hier

Standbouwer

€2300 p/m - 30 á 40 uur per week

Standbouwer

Als standbouwer ga jij aan de slag op de vetste evenementen en beurzen in binnen- en buitenland en zorg jij dat diverse stands correct en veilig worden opgebouwd. 
Solliciteer hier