Samenwerking QC Event Group en MKR

QC Event Group

Op dinsdag 13 juli 2021 slaan het Apeldoorns bedrijf  QC Event Group en het Duitse bedrijf MKR de handen ineen en staan zo aan het begin van een mooie samenwerking in de evenementenbranche.

Waar QC Event Group en MKR beiden al meer dan 13 jaar crew en technici leveren voor de branche, is er besloten om een samenwerking aan te gaan. Deze samenwerking wordt aangegaan om de beide personeelsbestanden te kunnen koppelen zodat wij nog meer crew en technici kunnen leveren voor producties wereldwijd.

De twee bedrijven kennen elkaar al van de werkvloer en ondersteunen sinds 2017 elkaar met grote regelmatig bij diverse projecten in zowel binnen- als buitenland. 

Door deze samenwerking aan te gaan kunnen we onze krachten bundelen en onze crew en technici breder inzetten dan dat we al deden zegt directeur van QC Event Group Sep Pattimukaij. We streven altijd naar vooruitgang en deze samenwerking draagt daar zeker aan bij!”

“In QC Event Group hebben wij een krachtige partner gevonden waar wij onze krachten mee samen kunnen bundelen. Van hieruit gaan wij samenwerken aan een mooie toekomst, geeft directeur van MKR Stefan Rasche aan.”

Op dit moment is het door de maatregelen moeilijk om een inzicht te krijgen waar we in onze branche aan toe zijn. We gaan zeker niet bij de pakken neerzitten en kijken positief vooruit!  

MEER BLOGS

Interview Joshua

INTERVIEW JOSHUA

QC Events werkt nauw samen met de videospecialisten van Q-Led en daarom willen wij
hen in de spotlights zetten. Wij stellen videospecialist en VJ Joshua Fautngiljanan graag
aan jullie voor.

Blog Q-Led

Q-LED Ontzorgt evenementen met led-specialisten

Sep Pattimukaij zag negen jaar geleden dat niet alleen de vraag naar (led-)videoschermen in de evenementenbranche groeide, maar ook die naar vakkundig personeel. Daarom startte hij Q-LED. Deze BV, onderdeel van QC Event Group, is de Europese eventsector van dienst als video display operations support team.

QC - Martijn

Interview Martijn Heckman

QC Events werkt nauw samen met de videospecialisten van Q-Led en daarom willen wij
hen in de spotlights zetten. Wij stellen systeemtechnicus & projectleider Martijn
Heckman graag aan jullie voor.

VRAGEN?

info@qc-eventgroup.nl

TEL. +31 (0)55 534 11 00