PROJECTEN

Airforce Festival

Meer dan honderd artiesten, 6 area’s, duizenden soldaten en een militaire luchtmachtbasis als eindbestemming. Wij mochten voor dit project de led op de mainstage op ons nemen. Load-in crew, show crew, en load-out crew.

Andre Rieu

Al een aantal jaren leveren wij crew voor Andre Rieu. Van de concerten op het vrijthof, tot de kerstconcerten in de MECC, en de nieuwjaarsconcerten in de Ziggodome. Van catering, tot kleedkamers, van lichttechs tot videotechs.

Broederliefde

Het eerste Broederliefde & Friends concert werd bezocht door 10.000 bezoekers en werd zelfs door de NPO uitgezonden. Wij mochten lichtcrew leveren voor dit mooie project.

Dance Valley

Dance Valley is één van de grootste festivals van Nederland, en dat merken wij terug in onze werkzaamheden! Wij leveren hier LEDtechnici, lichttechnici, stagehands, pyrocrew en scaffers. Dit doen wij voor zowel de bouw, show als afbouw!

Dreamfields

Dreamfields Festival in Lathum heeft 6 area’s met muziek voor iedereen.

Wij mogen hier al een aantal edities de volledige ledproductie op ons nemen.

Ook leveren wij hier lichttechs.

Exodus

Na 2 jaar stilte is Exodus terug in de Westfalenhalle in Dortmund.

Wij hebben hier de volledige ledproductie mogen voorzien.

Flying Dutch

#TFD is het grootste Nederlandse outdoor dance festival, waarbij heel Nederland voor één dag samenkomt in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Juist op die dag wordt ook de allereerste Dag van de Nederlandse Dance gevierd: een nationale viering van ‘s lands grootste export product: dance!

Fortarock

Het FortaRock Festival was een Nederlands heavymetalfestival dat sinds de zomer van 2009 tot de zomer van 2019 jaarlijks in Nijmegen georganiseerd werd.

Foute party Gent

De leukste, vrolijkste, maar voor foutste muziek vindt je natuurlijk op een Foute Party!

Wij hebben voor de foute party in Gent de led mogen voorzien.

Guus meeuwis

In december staat er een nieuw avontuur op stapel voor Guus! Hij neemt het feest van zijn Groots met een zachte G concerten mee naar de Ziggo Dome voor een speciale Wintereditie van de succesvolle concertreeks. In een winters decor zal Guus zijn vele hits afwisselen met muzikale verrassingen.

Love the 90's

Wij zijn voor love the 90’s afgereisd naar Barcelona. Hier hebben onze techs geholpen met de load-in, show en load-out voor de led.

MPF

Het leukste hollandse feest van de Gelredome! Elk jaar is er weer het Mega piraten festijn.

Wij leveren hier lichttechs voor, en verzorgen tevens de ledproductie van load-in, tot show, tot load-out.

Serious request

3FM Serious Request 2017 was de veertiende editie van Serious Request, de jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender NPO 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van het Rode Kruis. Deze keer in ons eigen Apeldoorn! Wij hebben crew geleverd om de CCTV aan te sluiten.

-

Tino Martin

Tino Martin gaf een uitverkocht concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Voor 25.000 fans gaf de zanger de grootste show uit zijn carrière.

Wij hebben hier lichttechs mogen leveren, en ledtechs voor de bouw van het 600 m2 ledscherm.

Toffler

Voor Toffler open air, een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door gelijknamige club in Rotterdam, mogen wij de bouw, breek en show van de LEDpanelen op ons nemen.

AMF

AMF, één van de grootste feesten van ADE, keert jaarlijks terug in de Johan Cruijff Arena. Wij nemen hier verschillende werkzaamheden op ons. Assistentie bij bouw, show en afbouw van zowel LED als licht!

Baouzza

Baouzza, een beach pop-up bar in Bilzen (BE) opent jaarlijks haar deuren voor een publiek die het strand naar Limburg wil halen! Wij hebben geassisteerd bij de bouw van de hele pop-up bar!

Big Bounce

Een jaarlijks terugkerend trampolinespektakel. Dat is Big Bounce! Wij mochten meewerken aan de editie in Breda en hebben hier geassisteerd bij de bouw en afbouw van de complete belichting!

Brasserie 2050

Een voorproefje van het eten van de toekomst kan bij brasserie 2050. Bezoekers kunnen hier diverse future-proof gerechten proeven en worden zo warm gemaakt voor een duurzame toekomst. Wij hebben de hele brasserie gebouwd.

Bridge to liberation

Bridge to liberation wordt georganiseerd om de slag om Arnhem te gedenken. Muzikanten spelen op een ponton in de Rijn en het publiek kijkt toe van de kade. Wij hebben hier de LEDschermen gebouwd.

Coolste baan

Om de 125e verjaardag van het eerste Nederlandse wereldkampioenschap schaatsen te vieren is de Coolste Baan georganiseerd. In het Olympisch stadion te Amsterdam mochten wij helpen bij de bouw en afbouw van de ijsbaan!

Dancing on ice

Heel Nederland zit aan de buis gekluisterd als Dancing on Ice op televisie is.  Wij waren hier om het spektakel goed uit te lichten, door een aantal volgspotters aan te leveren!

Decibel

Één van ’s lands grootste hardcore/hardstyle feesten, waar wij met veel verwachting naar uit kijken. Voor Decibel leveren wij voor meerdere opdrachtgevers pyrocrew, verkeersregelaars, stagehands en LEDtechnici!

Dediqated

20 jaar Q-Dance werd gevierd met Dediqated in de Gelredome! Voor dit megafeest mochten wij assisteren bij bouw en afbouw, en wij leverden pyrocrew, lichttechnici en stagehands!

Defqon

Ieder jaar wordt Biddinghuizen omgetoverd tot een hardstylefestijn! En ook ieder jaar mogen wij assisteren bij dit mega-event! Wij leveren hier Lichttechnici, Site Crew, Stagehands, Ledtechnici en Pyrocrew voor zowel bouw, show als afbouw!

DGTL

Voor DGTL, een technofestival op de NDSM Werf in Amsterdam, mogen wij jaarlijks het LED op ons nemen! Onze ervaren LED technici namen zowel de bouw, show als afbouw voor hun rekening!

World of Dinos

Dat wij ook evenementen voor de allerkleinsten kunnen maken hebben we bewezen bij World of Dinos! Onze Stagehands hebben hier geassisteerd bij de assemblage van diverse levensechte modellen van Dinosaurussen.

Dockyard

Dockyard Festival wordt jaarlijks gehouden in de haven van Amsterdam. Dit technofeest is melodieuzer qua techno. Voor ons is t aanpoten, maar met resultaat! Wij leveren hier LEDtechnici voor zowel de bouw als afbouw!

FEI EK Dressuur

Ook sportwedstrijden zijn voor ons geen probleem! Het FEI EK Dressuur werd in Eindhoven gehouden en natuurlijk waren wij hierbij aanwezig. Voor de afbouw mochten wij stagehands leveren!

Festivak

De Festivak is een jaarlijkse beurs voor evenementenondernemers. QC Event Group was hier uiteraard aanwezig met onze eigen stand! Uiteraard is deze stand ook opgebouwd en afgebouwd door ons eigen bekwame personeel!

FIFA Global Series

Zelfs digitale evenementen zijn voor QC Event Group geen enkel probleem. De jaarlijkse wereldkampioenschappen FIFA worden steevast door ons bezocht. Wij leveren hier LEDtechnici en stagehands!

Glory

Glory Badr vs. Rico was hét vechtsportevenement van deze eeuw. In een uitverkochte Gelredome waren onze lichttechnici en stagehands aan het werk om deze bokswedstrijd tot een waar succes te maken!

Hardbass

Hardbass keert jaarlijks terug in de Gelredome, en met succes. Wij assisteren hier bij licht, LED, pyro en natuurlijk stagehands. Dit doen we voor zowel bouw, afbouw als show.

Ice World

Als u een schaatsbaan ziet liggen, is de kans groot dat deze door Ice World is aangelegd. Onze grootste partner in een rustige periode. We helpen elkaar de winter door. Wij leveren hier stagehands!

Jumping Amsterdam

Jumping Amsterdam wordt jaarlijks georganiseerd in de RAI! Wij mochten assisteren bij het aanleggen van de baan en alle andere logistieke oplossingen. Onze stagehands hebben zowel de bouw als de afbouw gedraaid.